e-Seminars
Artikelen
.NET / J2EE
 
Contactformulier

 

Voor u gelezen...

Archos 5
Video kijken en internetten... klik hier

Energieweetjes...
Mooi overzicht klik hier om het pdf-document te bekijken

Geld opzij zetten voor later...
Kassa doet onderzoek klik hier voor de uitzending van 22 januari 2005

Projectmanagement
De PM Toolbox (www.pmtoolbox.nl) hoort bij het boek Projectmanagement , uitgegeven door Wolters-Noordhoff te Groningen. Het programma bevat gereedschappen (Engels: Tools) die u kunt gebruiken bij het maken van opdrachten in dit boek.

De digitale barometer
Er is een nieuwe site gericht op het MKB. Ga naar www.digibarometer.nl en doe de test.

Sharepoint Portal Server 2007
De nieuwe standaard voor samenwerken is het Micorsoft product Sharepoint. Kijk op de sharepoint-link voor meer informatie.

Weblog erg populair
We tikken onze vingers blauw. Alles waar we ons groen en geel aan ergeren, elk rozig gevoel, iedere zwarte dag; we willen het acuut delen met de wereld, via internet. Het dagboek is dood, leve het weblog. Ga naar www.gelderlander.nl en kies voor de krant van dinsdag 18 augustus, de voorpagina, editie maasland, het artikel "van blabla tot bloedserieus" en lees ook het artikel op pagina 3.

myfactory.BusinessWorld
Deze revolutionaire software nu ook beschikbaar voor Nederland. Er is ook een eenvoudige link beschikbaar Ga rechtstreeks naar www.myfactory.nu. Voor meer informatie klik Hier...

De mogelijkheden van internet gaan steeds verder
Zien is geloven. Tik uw kenteken in op de site van www.heuts.nl en bekijk alle onderdelen van uw auto.

De beste programma's tegen Spam
Een introductie en enkele links Klik hier. Een heel goed anti-virus programma is Hitman pro.

Wat gebruikt de gebruiker
Welke browser? Welke schermresolutie? Welke Windows-versie?

Hoe word ik een Rat?
Het managementboek van 2002. Op www.hoewordikeenrat.nl lees je er alles over. Op www.markenstijn.com staat een aardige analyse van deze 'moderne' managementstijl.

Microsoft CRM
Een mooie microsoft demo laat zien wat het is en hoe het werkt. Kijk op de Microsoft CRM pagina voor meer informatie. Bij ROC Twente wordt een pilot gedaan. Microsoft CRM mikt op het MKB staat er dit artikel te lezen. Voor dit pakket is eigenlijk wel Mircosoft server 2003 nodig.

Leuke Columns
Op de site van Cap Gemini op www.cgey.nl staan soms leuke columns die de moeite waard zijn om te lezen. Zeker die van mijn laatste manager aldaar t.w. Ron Tolido.

LogicaCMG organiseert CRM Boulevard
Sinds febr. 2004 is Microsoft met zijn CRM-pakket op de markt. Op deze pagina kan men zich inschrijven voor een kennismakingssessie op 5 en 15 april.

De 10 geboden van een Business Consultant
De juiste grondhouding en wat nog meer... Bekijk ze hier.

De hoeden van Edward de Bono - april 2004
Denkende hoofddeksels. Download het Artikel.

Problemen in zicht voor bi-tools - mrt. 2004
Het jaar 2004 is slecht begonnen voor leveranciers van Business Intelligence tools. De bedrijven onder vuur zijn Business Objects, Cognos, Actuate en andere leveranciers van rapportagetools. Het probleem is dat Microsoft een nieuw product heeft aangekondigd, Reporting Services for SQL Server. Dit wordt gratis verstrekt aan gebruikers met een licentie op SQL Server, waardoor er op prijsgebied niet mee te concurreren valt! De geschiedenis leert ons dat als Microsoft een product introduceert datmet hun andere producten samenwerkt, de concurrerende producten het loodje leggen. Bron : Martin Healey in Computable van 12 maart 2004 nr 11 pagina 10. zie www.computable.nl

Wat is Onderhandelen?
Op de site www.onderhandelen.nl staat veel informatie over onderhandelen. Daar staat ook wat onderhandelen precies is. Op deze pagina staan verschillende tips en definities.

TCG ProcessPublisher
Een oud hulpmiddel in een nieuw jasje van The Competence Group en het heet TCG ProcessPublischer. Het is bedoeld om processen vast te leggen en inzichtelijk te maken.

Architectuur in Software-ontwikkeling
Een mooie site over software-architecturen vind u bij Be Value

Coach & Commitments BV
Een niet alledaagse opleiding voor sales managers. Zie de site www.cc-bv.nl. Bekijk ook de Experience die in in pdf-formaat te downloaden is.

Intermediair - 24 dec. 2003 - pagina 7
Nederlanders mailen op 't werk zo'n 20% privé. Het e-mailverkeer zal explosief toenemen.

Computable - 12 sept. 2003
Bouwkundig architecten vinden dat ontwerpers in de ICT-branche de titel architect niet mogen voeren wanneer dat verwarring oplevert. De titel 'architect' wordt in de ICT-wereld al meer dan 40 jaar gedoogd door het SBA (Stichting Bureau Architectentitel) dus waarom ze nu pas aan de bel trekken is het NAF (Nederlandse Architecten Federatie) een raadsel.

Computable - 12 sept. 2003
Een overlevinggids voor ICT-managers is te vinden op www.the-power-of-it.com. Een 400 pagina's tellend handboek.