Menu home

Inleiding
Sharepoint
Web-oplossingen
CMM
ATI
AEX
Contact

Welkom op de site van Volleberg Automatisering
Automatiseringsadviesbureau en ICT Architect

Winnaars van morgen
Het zakendoen is anders geworden. Veranderingen gaan veel sneller dan voorheen, dankzij internet en ICT. Veranderingsprocessen zijn omvangrijker en complexer geworden. Alleen organisaties die snel, flexibel en pragmatisch reageren, zijn de winnaars van morgen. De wereld verandert zegt het cliché. Deze site geeft een onafhankelijke visie op vele bekende methoden, technieken, producten en diensten die kunnen helpen uw (e)-business te verbeteren. "Improve Yourself" door een bezoek aan deze site..

Waarde toevoegen
e-Business (internet en ICT) raakt alles: organisatie, bedrijfsprocessen, informatievoorziening en communicatielijnen. Het is zaak uw hoofd erbij te houden en waarde toe te voegen aan uw bestaande business. Integratie vormt de grootste uitdaging. Volleberg Automatisering wil graag uw partner zijn en optreden als 'trusted advisor'. Met expertise en commitment gaan we samen de uitdaging aan.

Onafhankelijk ICT-advies
Volleberg Automatisering is het adviesbureau van dhr. Volleberg. Hij heeft de opkomst en de ondergang van gerenomeerde ICT-bedrijven van dichtbij meegemaakt. Van docent en auteur via projectleider en beleidsmaker tot hoofd automatisering. Lees meer in het menu profiel...

Structuur van deze site
Bovenin elke pagina staat het hoofdmenu. Aan de linkerkant staat per menu een submenu m.u.v. deze startpagina. Hier staan aan de linkerkant een 4-tal kleine subsites.

  1. Sharepoint (het product van Microsoft om optimaal samen te werken)
  2. Web-oplossingen (commerciële applicaties de via internet worden aangeboden)
  3. CMM (een gestructureerde methode om tot procesverbetering te komen)
  4. ATI (Architecturen en Tools voor Iteratief ontwikkelen, in boekvorm)

Breng uw ICT-risico's in kaart
Zonder ICT kan langzamerhand geen enkel bedrijf meer. ICT is net zo gewoon geworden als de stroom en het licht in ieder huis. Toch staan we daar nog onvoldoende bij stil, want wat gebeurt er als de ICT hapert of helemaal uitvalt? Welke schade kan dat bij uw bedrijf aanrichten? Bent u zich bewust van die risico's? U moet er toch miet aan denken dat een op het eerste gezicht onschuldig virus in één klap uw gehele ICT uitschakeld. Of dat door een korte stroomstoring de systemen niet meer opstarten. Er zijn vele gevaren. Een ICT Architect met jarenlange praktijkervaring kan in korte tijd uw risico's in kaart brengen. In duidelijke bewoordingen die elke ondernemer begrijpt.

Gratis Quick Scan
Een eerste stap om zicht te krijgen op mogelijke ICT-risico's of besparingen in uw bedrijf is het laten uitvoeren van een gratis Quick Scan. Op basis van de resultaten is het natuurlijk aan u als ondernemer om uiteindelijk de beslissing te nemen of er gekozen gaat worden voor een procedurele dan wel een technische oplossing, of misschien wel een combinatie van deze twee mogelijkheden. Vooraf aan uw beslissing gaat in ieder geval een vrijblijvend gefundeerd advies.

Wilt u weten wat voor u de e-business mogelijkheden of wat úw ICT-risico's zijn?
Neem contact op met Volleberg Automatisering of mail
uw wensen aan info@volleberg.com.

custom counter

View My Stats

Gathering Stats for your visitors